Uusperheneuvonta

uusperheneuvonta_sivuUusperheet ovat yhä yleisempi perhemuoto maassamme. Uusperhe tuo perheelle ja parisuhteelle haasteita ja uusia mahdollisuuksia mm. monimuotoisten suhdeverkostojen vuoksi. Uusperheen muodostumisvaiheessa haasteena on kahden eri vuorovaikutus kulttuurin ajautuminen törmäyskurssille.

Uusperheiden kohdalla voidaan puhua perheistä, jossa on ikään kuin kaksi ydintä. Uusperheet eroavat herkemmin kuin ydinperheet ja hakeutuvat ammattiavun piiriin tavallisesti neljä vuotta perheen perustamisesta.

Hyvien aikeiden ja rakkauden lisäksi tarvitaan ymmärrystä uusperheen dynamiikasta, sitkeyttä ja neuvottelukykyä.   Uusperheen pari voi hakea ulkopuolista keskusteluapua tilanteensa jäsentelyyn, rakentavien näkökulmien ja toimivampien ratkaisumallien löytämiseen. Tämä mahdollistaa parin yhdessä kasvamisen ja koko perheen tukeutumisen toimivan parin varaan.

Hinta: Paritapaamiset 120 eur / 90 min ja yksilötapaamiset 85 eur / 60 min tai 100 eur / 90 min

Hinta opiskelijoille ja työttömille: Paritapaamiset 110 eur / 90 min ja yksilötapaamiset 80 eur / 60 min tai 95 eur / 90 min

Peruutusehdot: Ajan voi perua / siirtää maksutta 2 vrk ennen sovittua aikaa. Samana päivänä perutuista tai käyttämättä jätetyistä ajoista veloitamme 100 % ja edellisenä päivänä perutuista tai käyttämättä jätetyistä ajoista 50 %.

Kun paritapaamisissa on hyvä olla kaksi terapeuttia paikalla teen yhteistyötä Perheterapeutti ja psykoterapeutti (VET) Pekka Larkelan tai Pari – ja perheterapeutti Marika Suvannon kanssa. Hinta kahden terapeutin tapaamisille on 200 eur  / 90 min.

Milla Sahla, KM, ET paripsykoterapeutti (Valvira, Kela), seksuaaliterapeutti (NACS), seksuaalineuvoja, uusperheneuvoja.

Varaa aika verkossa 

tai p.040 5656371 tai [email protected]