Mielialataitoja ja rohkaisua jännittämisen kohtaamiseen

Jännittääkö sosiaaliset tilanteet tai esiintyminen töissä tai kaveripiirissä?

Moni suomalaisista jännittää sosiaalisia tilanteita, jopa niin että se vaikeimmillaan rajoittaa elämää. Jännittämistä voi lieventää kohtaamalla omia pelkojaan ja ymmärtämällä syitä, jotka jännitystä aiheuttavat. Haastaviin tilanteisiin voi myös löytää keinoja jännityksen ja stressin lievittämiseksi.

Yksilötapaamisissa voit syventää itseen tutustumista erilaisten harjoitusten ja keskustelun kautta. Lisäksi tehdään hengitys- ja rentoutusharjoituksia ja pohditaan yhdessä keinoja tilanteissa pärjäämiseen.

Stressiä, masennusta tai uupumusta?

Korkeat ja pitkäkestoiset stressitasot aiheuttavat purkamattomina uupumista ja myös masennusta. Jos koet että voimasi alkavat hiipua ja kaipaat keskustelutukea voimavarojesi vahvistamiseen ja kuormittavien tilanteiden säätelyyn, voit varata ajan yksilötapaamiseen. Tavoitteena voi olla esim. tietoisuuden lisääminen omista mielialoista ja säätelytaidoista. Tapaamisissa voit oppia itsehoitoa ja rakennat keinovalikoimaa masennuksen ehkäisemiseksi ja lievittämiseksi. Työskentelyn painopiste on yksilön tulevaisuudessa. Tapaamisten pohjalla on  mm Depressiokoulumalli, joka pohjautuu psykoedukatiiviseen, strukturoituun kokemuksellisen opiskelun malliin.

Kun haluat ammatillista tukea itsellesi vaikkapa ihmissuhdetaitojen kehittämineen, itsetunnon ja -luottamuksen vahvistamiseen, stressinhallinnan ja rentoutumisen oppimiseen, muutosvoiman löytämiseen tai tunteiden säätelyn oppimiseen, voit ottaa yhteyttä ja tapaamisten määrä sovitaan tarpeen ja tavoitteen mukaan. Tapaamiset ovat kestoltaan 60 min – 90 min.

 

Peruutusehdot: Ajan voi perua / siirtää maksutta 2 vrk ennen sovittua aikaa. Samana päivänä perutuista tai käyttämättä jätetyistä ajoista veloitamme 100 % ja edellisenä päivänä perutuista tai käyttämättä jätetyistä ajoista 50 %.

Milla Sahla, KM, ET paripsykoterapeutti (Valvira, Kela), seksuaaliterapeutti (NACS) seksuaalineuvoja, uusperheneuvoja, rentoutusopastaja (SHY)

P. 040 5656 371 tai [email protected]